Akay: Üstyapı çalışmalarına en kısa sürede başlanacak

TESKİ tarafından kısa bir süre içerisinde altyapı çalışmalarının başlayacağı Atatürk ve Öztrak Caddelerinde inceleme yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Altyapı çalıÅ?

GÜNDEM 11.05.2021 15:11:00 0
Akay: Üstyapı çalışmalarına en kısa sürede başlanacak

Başkan Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ekiplerinin kısa bir süre içerisinde başlayacağı Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları öncesi, Atatürk ve Öztrak Caddesi’ne bağlantısı olan cadde ve sokaklarda da altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

 

EKSİK OLAN ALTYAPI İMALATLARI YAPILIYOR

 

Akay, “TESKİ, Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde altyapı çalışmalarına Haziran ayı başında başlayacak. İhaleler yapıldı. Atatürk ve Öztrak Caddelerinde çalışmalara başlamadan bu iki caddeye bağlantısı olan cadde ve sokaklarda eksik olan altyapı imalatları yapılarak, tamamlanıyor. Bu noktalardaki çalışmaların tamamlanmasını önemsiyoruz. Çünkü Atatürk ve Öztrak Caddelerinde çalışmalar başladığında, bugün yapılan altyapı imalatları bize zaman kaybettirmeyecek” ifadelerini kullandı. TESKİ’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hatip Sokak, Dalyan Sokak ve Kosvalı Sokak ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Efendioğlu Sokak’ta gerçekleştirdiği yağmursuyu hattı yapım çalışmalarını inceleyen Vahap Akay, “Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, en kısa sürede üst yapı çalışmalarının yapımına başlanacak” şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ