Başkan Çetin'den anlamlı ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Anneler Günü dolayısıyla engelli aileleri ve engelli çocuklarına fedakarca bakan anneleri ziyaret ederek, anneler gününü kutladı. Anne olmanın çok özel olduğunu

GÜNDEM 10.05.2021 13:34:00 0
Başkan Çetin

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan program kapsamında engelli çocukları olan anneleri ziyaret etti.

 

 

“EN BÜYÜK ENGEL HER ZAMAN SEVGİSİZLİK”

 

Başkan Çetin, yaptığı açıklamada, “Anneler günü vesilesiyle ilçemizdeki engelli çocukları olan annelerimizin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı da kutlamış olduk. Engelliler Haftası’nın tam kapanma dönemine denk gelmesi dolayısıyla bu yıl erkenden program yapmak zorunda kaldık. En büyük engelin her zaman sevgisizlik olduğunu ifade ediyoruz. Anne olmak çok özel fakat engelli bir evlada daha özverili daha fedakarca bakan anne olmak çok çok özel. Bu sebeple özel annelerimizi bu güzel günde mutlu edebilmek adına hediyelerimizi takdim ettik. Bu vesile ile yeniden başta şehit anneleri olmak üzere eli öpülesi annelerimizin günlerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, anneler için hazırlanan hediyeleri takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Buse SERİN