Vali Yıldırım: Ne kadar minnet duysak az

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 9 Mayıs Anneler Günü'nde şehit annelerini unutmadı. Şehit annelerini ikametlerinde ziyaret ederek çiçek hediye eden Vali Yıldırım, "Sizlere ne kadar minnet duysak azd

GÜNDEM 10.05.2021 13:22:00 0
Vali Yıldırım: Ne kadar minnet duysak az

Eşi Güllühan Yıldırım ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla Suriye'nin İdlib bölgesinde Esed rejimi unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara, Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir ve Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er’in ailelerini ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

 

“SİZLERİN HAKKI ÖDENMEZ”

 

Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutlayarak onlara çiçek hediye eden Vali Yıldırım, ziyaretlerde şehit anneleri ile sohbet ederek, talep ve sıkıntılarını da dinledi. Yıldırım, “Sizler biricik evlatlarınızı bu vatan için, milletimizin istiklali ve istikbali için şehit verdiniz. Sizlere ne kadar minnet duysak azdır. Sizlerin hakkı ödenmez” ifadelerini kullandı. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamları ve eşleri de eşlik etti.

 

Haber / Buse SERİN