Komşu Paket kampanyasına 200 koli ile destek oldular

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan "Komşu Paket" kampanyasına 200 koli erzak paketi ile destek oldu. Erzak kolilerini Atatürk Kültür Merkezi'nde teslim al

GÜNDEM 22.04.2021 17:12:00 0
Komşu Paket kampanyasına 200 koli ile destek oldular

Çerkezköy Belediyesi tarafından, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmek üzere başlatılan “Komşu Paket” kampanyasına bir destek de Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu’ndan geldi.

 

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER SIKINTILI GÜNLER YAŞIYOR”

 

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu Genel Müdürü Orhan Çebi ile bir araya gelen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz sıkıntılı günler geçiriyorlar. Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Komşu Paket uygulamasını başlattık” ifadelerini kullandı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Akay, “Dayanışmaya ve yardımlaşmaya belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu zor günlerde temel gıda maddelerinden oluşan komşu paketleri ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu da bugün Belediyemize teslim ettikleri 200 koli erzak paketi ile kampanyamıza katkıda bulundular. Kendilerine tüm hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

AKAY’DAN HAYIRSEVERLERE DESTEK ÇAĞRISI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırseverlerin destekleriyle komşuların dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalıştığını da sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmayı diliyor; Tüm hayırseverlerimizi komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN