Polis, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri, Çorlu'da şüphe üzerine 2 kişinin üzerinde ve bulunduğu bölgede yaptığ

GÜNDEM 15.04.2021 14:32:00 0
Polis, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri Hıdırağa Mahallesi’nde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara göz açtırmıyor.

 

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen 2 şahsın üzerinde ve bulundukları yerin çevresinde yapılan aramada, tuğla içinde 150 fişek uyuşturucu bonzai uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 260 TL para,1 adet hassas terazi ele geçirildi. H.B. ve F.C. gözaltına alındı.

 

UYUŞTURUCUYU,ÜZERİNE SAKLAMIŞ

 

Çorlu’da uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri,  Hıdıraga Mahallesi’nde bir kişinin durumundan şüphelenerek şahsın üzerinde yaptığı aramada 15 fişek uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı. Polisin bir haftada yaptığı operasyonlar ile çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU