Başkan Çetin, emniyet teşkilatını unutmadı

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara'yı ve Kapaklı Polis Merkezi'ndeki emniyet mensuplarını ziyaret eden Kapaklı Belediye

GÜNDEM 9.04.2021 15:44:00 0
Başkan Çetin, emniyet teşkilatını unutmadı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve Kapaklı Polis Merkezi’ne ziyaretlerde bulundu.

 

POLİSLERLE PASTA KESTİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Polis Merkezi’nde emniyet mensuplarının Polis haftalarını kutladı. Başkan Çetin, hazırlanan 176. Kuruluş yıldönümü pastasını polislerle beraber kesti.

 

 

“ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ”

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara’yı da makamında ziyaret eden Başkan Çetin, “Burada Kara’ya çiçek ve hediye takdim eden Başkan Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü ile sohbet etti. Çetin, polislik mesleğinin kutsal olduğunu söyleyerek, ‘Kapaklı’da önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Bizler de yerel yönetimler olarak elimizden gelen desteği sizlere vermeye hazırız. İnşallah kısa bir zaman sonra ilçemizde yeni emniyet binamızın da temelini atıp kısa sürede tamamlayacağız. Bu vesile ile fiziki şartları daha iyi olan yerlerde hizmet vereceksiniz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizi ve tüm ekibinizi tebrik ediyor, 176. kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı. İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara’da Başkan Çetin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Yener AKBABA