Marmaraereğlisi'nde pastalı kutlama

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığına seçilen Hikmet Ata'nın başkanlıkta 2'nci yılını tamamlaması dolayısıyla belediye bünyesinde kutlama etkinliği düze

GÜNDEM 1.04.2021 10:58:00 0
Marmaraereğlisi

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren tüm bireylerin bir aile havası içinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Fedakarca çalışan siz değerli personellerimizle birlikte Marmaraereğlisi halkı için iki yıldır var gücümüzle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Marmaraereğlisi halkı için hizmet etmeye önümüzdeki süreçte de Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Biz bir aileyiz. Ben sizlerle çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Başladığımız projelerle birlikte, ilçemizin yaşanılabilir seviyesini arttırarak kısa sürede ismini güçlendirdik. Yeni dönemde de gerçekleştireceğimiz projelerle birlikte, hemşehrilerimize hizmet etme noktasında çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz. Birlikte çok güzel işler başaracağız” dedi.

 

“ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ”

 

Belediye başkan yardımcılarıyla birlikte pasta kesen Başkan Ata, kutlama için belediye çalışanlarına teşekkür etti. Bir yılın daha geride kalmasıyla beraber güzel bir yılın başlamasını temenni eden Ata, “Birlik beraberlik içerisinde Marmaraereğlisi’ni zirveye taşıyacağız” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN