Zabıta, dolmuşlarda koronavirüs denetimi yaptı

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından dolmuşlarda koronavirüs denetimi yapıldı. Denetimlerde, koronavirüs salgını ile ilgili bilgilendirme afişleri ile uyarı görsellerinin dol

GÜNDEM 25.03.2021 16:08:00 0
Zabıta, dolmuşlarda koronavirüs denetimi yaptı

Denetlemeler kapsamında dolmuşlarda hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, maske kullanımı, yolcu sayısı, HES (Hayat Eve Sığar) Kodu kontrolü yapılıp yapılmadığı gibi kontroller yapılırken, şoförlere bilgilendirmede bulunuldu ve uygulamalardaki eksikliklerle ilgili uyarılar yapıldı.

 

VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNULDU

 

Koronavirüs salgını ile ilgili bilgilendirme afişleri ile uyarı görsellerinin dolmuşların görünen yerlerine asılıp asılmadığı, yolcuların kişisel tedbirlere riayet edip etmediği de kontrol edilerek gerekli ikazlar yapıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, her hafta düzenli olarak toplu ulaşım araçlarından olan dolmuşların denetlendiği belirtilerek, vaka sayılarının yeniden artış gösterdiği bugünlerde vatandaşların ve sorumluların salgın tedbirlerine sıkı sıkıya uymaları çağrısında bulunuldu.

 

Haber / Yener AKBABA