Hayrabolu'ya 7 yılda 148 milyon TL'lik yatırım

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın 11 ilçesindeki çalışma, proje ve yatırımları gazetecilerle paylaşmak amacıyla 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte düzenlediÄ

GÜNDEM 4.03.2021 16:32:00 0
Hayrabolu

Hayrabolu Sadi Kıyak Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Büyükşehir ve Hayrabolu Belediyesi bürokratları ile gazeteciler katıldı.

 

“İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, şimdiye kadar, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu'ya yapılan yatırımlar için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti. İnan, bundan sonra da Başkan Albayrak ile Hayrabolu için iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

“HAYRABOLU BİZİM İÇİN SON DERECE DEĞERLİ”

 

Başkan İnan'ın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Hayrabolu da Malkara gibi tarım ve hayvancılık konusunda öne çıkıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana tüm ilçelerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayrabolu'da bu anlamda bizim için son derece değerli. Göreve geldiğimiz günden bu yana 7 yıllık süre içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 85 milyon TL, TESKİ olarak 63 milyon TL olmak üzere toplam 148 milyon TL'lik yatırım yaptık. TESKİ olarak Hayrabolu'da 253 kilometre altyapı yatırımı gerçekleştirdik. Ancak Hayrabolu'nun çok daha fazla yatırım ve hizmete ihtiyacı var” diye konuştu.

 

“HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ”

 

“Halkımız bizi bu göreve 5 yıllık bir süre için getirdi” diyen Başkan Albayrak, “İkinci hizmet dönemimizde daha önümüzde 3 yıllık bir süre var. Bu süreyi yine Tekirdağ için ve Hayrabolu için dolu dolu hizmet yaparak geçireceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz. Biz hiçbir ilçemizde arasında ayrım yapmadan bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar yaptığımız ve bundan sonra da yapacağımız yatırımlarımızın Hayrabolulu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

SUNUMLAR YAPILDI

 

Albayrak’ın konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu tarafından 1 Nisan 2014  - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz tarafından da TESKİ'nin Hayrabolu’da yaptığı yatırımlar ile ilgili sunum eşliğinde gazetecilere bilgi verildi. Daha sonra Başkan Albayrak ve İnan gazetecilerin sorularını yanıtladı.