Din görevlileri ile toplantılar sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Gönül Elçileri projesi kapsamında, Süleymanpaşa genelinde görev yapan din görevlileri ile kahvaltılı toplantıla

GÜNDEM 21.02.2021 13:11:00 0
Din görevlileri ile toplantılar sürüyor

Her hafta merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan imam, müezzin ve diğer din görevlileri ile bir araya gelen Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkileri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, görevlilere Süleymanpaşa Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulunuyor.

 

HİZMETLER TANITILIYOR

 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ek hizmet binasında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantılarda, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetler tanıtılıyor. Kanaat önderi olarak kabul edilen din görevlilerinin kendi çalışma bölgelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edebilme kabiliyetleri hatırlatılarak, cemaatleri içinde yardım ya da destek ihtiyacı bulunan kişiler olması durumunda belediyeye yönlendirmede bulunabilecekleri ya da doğrudan belediye ile iletişime geçerek vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesini sağlayabilecekleri bildiriliyor.

 

GÖNÜL ELÇİSİ OLARAK BELEDİYEYE DESTEK OLUYORLAR

 

Toplantılarda din görevlileri Süleymanpaşa Belediyesi Hayır Çarşısı ve Op. Dr. Adem Dalgıç Aşevi’ni ziyaret ederek, yapılan hizmetleri görme imkânı buluyor ve vatandaşların bu konularda bilgilendirilmesinde Gönül Elçisi olarak Süleymanpaşa Belediyesi’ne destek olabiliyor. Ayrıca din görevlilerine görev yaptıkları camilerde kullanılmak üzere tek kullanımlık seccade ve maske temin edilerek camilerde ibadetlerini yerine getiren vatandaşların koronavirüsü salgını riskine karşı korunmalarına destek veriliyor.

 

Haber / Buse SERİN