Uluslararası Tanışma Günü toplantısında bir araya geldiler

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında yürütülen  'Dear Passengers (Sevgili Yolcular)' isimli e-Twinning projesinde çalışmalar devam ederken, 6 ülkeden 52 öğretmen ve öğren

GÜNDEM 19.02.2021 14:23:00 0
Uluslararası Tanışma Günü toplantısında bir araya geldiler

Projenin Türkiye koordinatörlüğünü Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Bahtışen Yıldırım yürütürken, yurtdışı koordinatörlüğünü ise Portekiz’den Dil ve Edebiyat Öğretmeni Maria da Luz Costa da Costa Parreira yürütüyor.

 

MART AYINDA SONA ERECEK

 

52 kişinin katılımı ile düzenlenen toplantı, öğretmen ve öğrencilerin kendilerini tanıtması ile başladı. 2020 yılı Ekim ayında başlayan ve öğretmenler ile öğrencilerin çalışmalarına devam ettiği “DearPassengers” (Sevgili Yolcular) isimli projenin Mart ayında sona ereceği belirtildi. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tugay Özalp, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Aziz Kocataş, İngilizce Öğretmeni Neslihan Dilek. Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Canberk Özlü. Sakarya/ Karasu Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Duygu Bal, Şırnak / Silopi Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Eser Karal’ın yer aldığı projede aynı zamanda İtalya’dan 3, Portekiz’den 2, Yunanistan’dan 1, Romanya’dan 1, Polonya’dan 1 olmak üzere toplam 6 farklı ülkeden proje ortağı yer alıyor.

 

Haber / Buse SERİN