Belediye personeli karla mücadele için seferber

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tüm Trakya'yı etkisi altına alan ve Kapaklı'da da yoğun şekilde hissedilen soğuk hava ve kar yağışının olumsuzluklarına karşı belediye olarak y

GÜNDEM 15.02.2021 16:44:00 0
Belediye personeli karla mücadele için seferber

Kapaklı’da etkisini Cumartesi gecesi göstermeye başlayan soğuk hava ve kar yağışı ile Kapaklı Belediyesi karla mücadele ekipleri 7/24 esası ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

YOLDA KALAN VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTULAR

 

Belediye ekipleri, ana arterlerde tuzlama ve kar küreme çalışmalarının yanı sıra yayaların yoğun kullandığı üst geçitlerde de tuzlama çalışmaları yaptı. Pazar gecesi etkisini daha yoğun gösteren kar yağışı dolayısıyla kırsal mahallelerde ekipler yoğun çalışma gösterdi. Ekipler, zorlu hava şartlarından dolayı yalnız yaşayan ve ailesine ulaşamayan, aracı ile yolda kalan vatandaşların da yardımına koştu.

 

 

“MECBUR KALMADIKÇA ARAÇLARINIZI KULLANMAYIN”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır bölgemizde beklediğimiz kar yağışı başladı. Kapaklımız bembeyaz halde, dün akşamdan bu yana ana arterler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Belediye personelimizin ve ekipmanlarının tamamı karla mücadele için seferber edildi. 14 Şubat akşamından başlayarak tuzlama ve kar küreme araçlarımız ilçemizde yoğun bir çaba sarf ediyor. Kar yağışının şiddetini arttırma riskine karşı da ekiplerimiz ile sahada olacağız. Vatandaşlarımız mecbur kalmadıkça kendi araçlarını kullanmak yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmeli” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Ruşa ELMA