İhtiyaç sahibi öğrenciler için tablet desteği

Koronavirüs dolayısıyla uzaktan eğitim sürecinde yardımsever vatandaşlar tarafından temin edilen tablet, laptop ve eğitime destek verecek çeşitli teknolojik araçlar Malkara Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vat

GÜNDEM 14.02.2021 14:52:00 0
İhtiyaç sahibi öğrenciler için tablet desteği

Bu kapsamda; Hayatını eğitime ve Türk Siyasetine adamış, Kepirtepe Köy Enstitüsü Öğretmenlik Bölümü mezunu ve Cumhuriyet Halk Partisi 15 ve 16’ncı dönem Tekirdağ Milletvekilli merhum Ömer Kahraman'ın vefat edişinin 3. yıl dönümü anısına kızı Zerrin Kahraman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilmek üzere temin ettiği tabletleri belediyeye teslim etti.

 

10 ADET TABLET TESLİM EDİLDİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Yüz yüze eğitimin yapılamadığı bu süreçte yardımsever vatandaşlarımızın bu tür duyarlı davranışları bizleri mutlu ediyor. Malkara doğumlu, hayatını eğitime ve Türk Siyasetine adamış Ömer Kahraman ağabeyimizin kızı Zerrin Kahraman hanımefendi 10 adet tablet temininde bulunarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmek üzere bizlere teslim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gelecek listeye göre en kısa sürede tabletleri ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz” dedi. Başkan Yurdakul, Ömer Kahraman’a Allah’tan rahmet dilerken, duyarlı davranışlarından dolayı Zerrin Kahraman’a da teşekkür etti.

 

Haber / Yener AKBABA