Vali Bilgin'den Pınarhisar'a ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Pınarhisar'da çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vali Bilgin'e ziyaretlerinde eşi İlknur Bilgin de eşlik etti. Pınarhisar ziyaretinde ilçe esnafıyla da bir araya gelen Vali

GÜNDEM 12.02.2021 13:51:00 0
Vali Bilgin

Vali Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak 1994 yılında Şehit olan Jandarma Komando Er Erkan Koç’un Tozaklı Köyü'ndeki ailesini ziyaret etti. Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Vali Bilgin, talep ve isteklerini dinledi. Şehit ailesi ziyareti sonrası Vali Osman Bilgin, Pınarhisar’da ikamet eden Arslan ailesini ziyaret ederek, ailenin eğitimine devam eden çocuklarına tablet hediye etti. 

 

HAYVAN BARINAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Hane ziyaretleri sonrası Pınarhisar ve çevre köylerde bulunan sokaktaki can dostlarımızın barınma, beslenme ve sağlık sorunlarının giderilmesi için hizmete açılacak Hayvan Barınağı’nda (Geçici Bakım ve Gözlem Merkezi) incelemelerde bulunan Vali Bilgin, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

SPOR KOMPLEKSİNİ GEZDİ

 

Vali Bilgin, Pınarhisar ziyaretleri kapsamında Trakya'nın ulaşım gücünü arttıracak Saray-Kırklareli otoyolunun Pınarhisar kesimindeki yol yapım şantiyesini de gezerek, incelemelerde bulundu. Şantiye ziyareti sonrası Sağlık Bakanlığı’nın "112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu" projesi kapsamında Pınarhisar’da kurulacak 112 Acil Çağrı Noktasını gezerek, incelemelerde bulunan Vali Bilgin, ardından Pınarhisar İlçe Spor kompleksini gezerek, spor kompleksinde başlayacak olan bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

KAYMAKAM KILIÇ’I ZİYARET ETTİ

 

Spor kompleksinde yaptığı incelemelerin ardından Pınarhisar Gençlik Merkezi’ni ve ilçe Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Bilgin, ilçe esnafıyla da bir araya geldi. Esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Vali Bilgin, koronavirüs tedbirlerine uyarak gösterdikleri hassasiyetten dolayı esnaflara teşekkür etti. Vali Bilgin, ilçe ziyareti kapsamında son olarak Pınarhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç’tan brifing aldı. Ziyaretlerde, Kaymakam Mehmet Kılıç, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve kamu kurum ve kuruluş yetkilileri hazır bulundu.

 

Haber/ Ruşa ELMA