Bu kez de 'perdeli tablo' ile gündeme geldi

2020 yılı Şubat ayında personelle aynı tuvaleti kullanmamak için makam odasını böldürerek içine yaptırdığı iddia edilen 12 bin TL'lik tuvalet ile gündeme gelen Tekirdağ Aile Çalışma ve So

GÜNDEM 9.02.2021 17:58:00 0
Bu kez de

 

Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ülkü Uslu'nun pencerenin önüne yerleştirdiği Atatürk tablosunun hemen üzerinde stor perde yer alması tepkilere neden oldu.

 

“BİZE TESLİM ETSİN, BİZ LAYIK OLDUĞU YERE ASALIM”

 

Sosyal medyada çok sayıda kişi Atatürk posterinin hemen üzerinde stor perde yer almasına tepki gösterirken, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik Kolları da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu'nun personelle aynı yeri kullanmak istemeyip makam odasına 12 bin TL'lik tuvalet yaptırarak Tekirdağ’ı gündem yapmıştı. Şimdi de kalkmış Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini makam odasında yer bulamadığı için stor perdenin altına asıyor. Sayın Uslu’nun yapmış olduğu bu saygısızlığı Süleymanpaşalı gençler olarak kınıyoruz. Buradan Ülkü Uslu’ya sesleniyoruz Atatürk resmini bizlere teslim etsin biz layık olduğu yere asalım. İşine geldiğinde hükümetin tüm imkanlarını belediyesinde seferber edip, algı uğruna adını mahallere verebilenler, gönüllerdeki hak ettiği yerini asla değersizleştiremeyeceklerdir” dedi.

 

“HİÇBİR ART NİYETİM YOK, OLAMAZ DA”

 

Eleştirilere cevap veren Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ülkü Uslu, makam odasının küçük olduğu için pratik bir çözüm bulduğunu ifade ederek “Makam odası yeterince büyük değil. Makam masam da pencerenin önüne denk gelince, ben de Atatürk tablosunu boş pencere çerçevelerinden birine yerleştirmeyi uygun buldum. Hiçbir art niyetim, başka maksadım yoktur ve olamaz da. Kimi art niyetli çevrelerin düşündüğü gibi biri değilim ben. Atatürk'ün üzerine neden perde çekeyim ki? Art niyetli olsam, WhatsApp'taki profil fotolarımda da aynı görüntüyü paylaşmam. Oralarda aynı Atatürklü görüntüm var” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ