Terfi merkezi inşaatının temeli atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ tarafından Süleymanpaşa'nın  Kumbağ ve Barbaros mahallelerinde yapılacak olan 9 bin 8 metre kanalizasyon Terfi Hattı ve 1 adet Terfi Merkezi İ

GÜNDEM 8.02.2021 17:33:00 0
Terfi merkezi inşaatının temeli atıldı

Kumbağ Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreninde konuşan TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz terfi merkezi ile ilgili teknik bilgi verdi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise, “Farklı siyasi görüşümüz olsa da ortak noktamız milletimizin menfaatidir. Milletimiz menfaati için ortak birçok projeye imza atmaya devam edeceğiz” diyerek projenin hayırlı olmasını temenni etti.

 

“TERFİ MERKEZİNE İLETİLECEK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Tekirdağ'ın sahil kesimlerindeki nüfusun yaz aylarında ciddi bir artış gösterdiğini belirterek, “Geçen aylarda hem pandemi hem de yaz aylarından kaynaklı nufüs da artış oldu, bu nedenle vatandaşların sıkıntı çekmemesi için geçen sene 8 bin 425 vidanjör kanalizasyon çektik. Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ ve Barbaros Mahalleleri’nden toplanan atık suların mevzuata uygun şekilde ve çevreye zarar vermeden arıtılarak deşarjının yapılabilmesi için Batı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’ne terfi edilmek üzere Altınova Mahallesi’nde bulunan TM12 terfi merkezine iletilmesi sağlanacak” dedi.

 

"HİZMETLERİN HAYIRLI OLMASINI DİLERİM"

 

Törende son konuşmayı CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun yaptı. Aygun, Kanalizasyon Terfi Hattı ve Terfi Merkezi'nin yapımında emeği geçen Başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ