Çevrimiçi düzenlenen okçuluk turnuvasına katıldılar

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü; okçuluk branşında sporcu yetiştirmeye devam ediyor. Kulüp, İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen okçuluk turnuvası

GÜNDEM 7.02.2021 11:46:00 0
Çevrimiçi düzenlenen okçuluk turnuvasına katıldılar

Belediye yetkilileri, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen müsabaka ve turnuvalara rağmen, birçok spor dalında çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

 

4 İLDEN 8 KULÜP VE 120 SPORCU KATILDI

 

2021 yılının ilk resmi turnuvası olan İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Turnuvası’na 4 ilden 8 kulüp ve 120 sporcu katıldığını kaydeden yetkililer, “Her kulüp kendi fiziki şartlarının uygun olduğu dallarda müsabakalara dâhil oldu. Turnuva, salgın tedbirleri gözetilerek ve sporcuların sağlıkları ile ilgili her türlü önlemin alındığı salonlarda gerçekleştirildi. İnternet üzerinden, çevrimiçi canlı yayınla turnuvada boy gösteren Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, kendi yaş gruplarında başarılı derecelere imza attılar. Turnuva sonunda, Olimpik Yay Minik Bayanlarda Eylül Karakulak dokuzuncu, Makaralı Yay Minik Erkekler kategorisinde Ahmet Bora Çoban on altıncı, Olimpik Yay Yıldız Erkeklerde Yusuf Esad Erganlı yirmi beşinci ve Olimpik Yay Minik Erkekler kategorisinde Erdem Özkan Sapan yirmi yedinci sırada yer aldı. Sporculara turnuvaya katılımlarından dolayı katılım madalyası takdim edildi” dedi.

 

“DENEYİM KAZANMALARI AÇISINDAN ÖNEMLİ”

 

İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Turnuvası ile ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, salgın döneminde bütün turnuvaların iptal edilmesi nedeniyle sporcuların turnuva tecrübesi edinmekte sorun yaşadıkları, yeni döneme uygun koşullarda düzenlenen bu tarz turnuvaların sporcuların deneyim kazanması açısından önemli olduğu ifade edildi.

 

Haber / Yener AKBABA