Suriye'den acı haber geldi

Suriye'nin El Bab kentinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirilmesi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Demirel'in (41

GÜNDEM 4.02.2021 18:16:00 0
Suriye

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç ve İl Sağlık Müdürü Cengiz Kalkan, şehidin Gündoğdu Turgut Mahallesi Candarlızade Sokak'taki evine giderek, eşi Nuriye Demirel'e, acı haberi verip, baş sağlığı diledi.

 

ŞEHİDİN EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

 

Şehidin evine dev Türk bayrağı asıldı. Nuriye Demirel, 2 çocuğuyla birlikte, cenaze törenine katılmak üzere Afyonkarahisar'a gitti.

 

ALBAYRAK, BAŞ SAĞLIĞI MESAJI PAYLAŞTI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli olan ve geçici görev de bulunduğu Suriye El Bab’da tuzaklanan el yapımı bombanın infilak etmesi sonucu şehit düşen kahraman askerimiz Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Demirel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ