Büşra Sokak yeni bir görünüm kazandı

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Büşra Sokak'ta (Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi önünden geçen yan yol) baskı beton yaya kaldır?

GÜNDEM 2.02.2021 13:34:00 0
Büşra Sokak yeni bir görünüm kazandı

Çalışmalar kapsamında sokağın eskiyen kaldırımları yenilenirken, kaldırım bulunmayan kısımlarda da yeni kaldırım yapılarak yayaların kullanımına sunuldu.

 

“ESTETİK BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURULDU”

 

Dolmuş güzergâhı olan Büşra Sokak’a Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilen bir adet dolmuş durağı yerleştirildiğini de kaydeden belediye yetkilileri, “Sokak boyunca belirli noktalarda çevre düzenleme çalışmaları da yürütülerek Büşra Sokak’ta estetik bir görüntü oluşturuldu” dedi.

 

“DİĞER EKSİKLERİ DE TESPİT EDECEĞİZ”

 

Çalışmaları takip ederek yetkililerden bilgi alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de, “Büşra sokakta sürdürdüğümüz yaya kaldırımı çalışmalarını inceleyerek, yürüttüğümüz çevre düzenlemelerini planladık. Fen İşleri Müdürümüz Kenan Taşkın ile birlikte yerinde yaptığımız değerlendirmede, bölgedeki diğer eksikleri tespit ettik. Kısa süre içinde buradaki çalışmalarımızı da tamamlayarak kıymetli hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız” şeklinde konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA