Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Koronavirüs salgınıyla mücadelesini sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi, şehir merkezinde kamu binaları ile yoğun kullanılan cadde ve sokaklar, hastane girişleri ve otobüs durakları gibi kamusal alanları dezenf

GÜNDEM 1.02.2021 15:36:00 0
Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Çalışmalar kapsamında 100. Yıl, Namık Kemal ve Barbaros Mahallesi’nde ana arterler ile yoğun kullanılan cadde ve sokaklarda arındırma çalışmalarının yapıldığını belirten Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri, “Ayrıca Hükümet Caddesi ile Adnan Kahveci Caddesi de dezenfeksiyona tabi tutularak temizlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, Çarşı Polis Noktası, Adalet Sarayı girişleri ile çevresi ve 1. Kısım Devlet Hastanesi ile Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi özel solüsyonla dezenfekte edildi” dedi.

 

RİSK ORTADAN KALKANA KADAR DEVAM EDECEK

 

Semt pazarları, otobüs durakları, çocuk parkları ve diğer kamusal alanların da arındırma işlemlerinden geçirildiğini kaydeden yetkililer, “Dezenfeksiyon çalışmaları ve diğer salgın tedbirleri salgın riski ortadan kalkıncaya kadar tavizsiz bir şekilde sürdürülecek” dedi. Yetkililer, vatandaşlara da kişisel tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanması, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesi ve mecbur olmadıkça sokağa çıkma kısıtlamalarına uyulması konusunda hatırlatmada bulundu.

 

Haber / Yener AKBABA