Kar geri geldi

Geçtiğimiz haftalarda az da olsa yılın ilk karının düştüğü Çerkezköy ve KapaklI'da kar geri geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün özellikle Trakya bölgesi için uyarıda bu

GÜNDEM 27.01.2021 09:55:00 0
Kar geri geldi

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün günler öncesinden Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ için uyarıda bulunduğu yoğun kar yağışı, Çerkezköy’de gece saatlerinden itibaren başladı. Akşam saatlerinde yağmurun etkili olduğu ilçede, yağış gece saatlerinde yerini kara bıraktı.

 

 

YOĞUN KAR YAĞIŞININ BUGÜN DE DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

 

Çerkezköy ve Kapaklı’da gece başlayan kar yağışının bugün de devam ederken, bugün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece, en düşük hava sıcaklığı da 1 derece olarak tahmin ediliyor. Meteoroloji Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, “Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde görülecek olan kar yağışlarının yoğun (20-40 cm) olarak gerçekleşmesi beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”  denildi.