Başkan Çetin taburcu oldu

Yüksek tansiyon, burun kanaması ve baş ağrıları şikayeti ile önceki gün Çerkezköy'de bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan, dün gece de hastane odasından paylaştıÄ

GÜNDEM 26.01.2021 09:58:00 0
Başkan Çetin taburcu oldu


Yüksek tansiyon, burun kanaması ve baş ağrıları şikayeti ile Çerkezköy’de bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Gece hastane odasından paylaştığı video ile sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran Çetin, “Uzun zamandır biraz mevsimsel biraz da iş tempomuzun yoğunluğu vesilesiyle beraber bazı rahatsızlıklar yaşadım. Dün sabah itibariyle erkenden hastaneye yatış yaptık. Doktorlarımızın yaptığı incelemeler, tetkikler sonucunda istirahat etmemiz ve bir dizi ilaç tedavisinin serumla verilmesinin faydalı olacağı söylendi. Ben de bugün gün boyu hastanede serumlarımı aldım. Şu anda gece saat 00.30 ve son serumumu doktorumuz verdi. İnşallah yarın sabah ayağa kalkacağız ve tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

"SAĞLIK DURUMUM GAYET İYİ"

 

Normal şartlarda telefonlara 7/24 cevap vermeye çalışan birisi olduğunu kaydeden Çetin, “Tanıdık tanımadık, kayıtlı kayıtsız bütün numaraları arayan, vatandaşlara cevap vermeye gayret eden birisiyim. Ancak bugün çok özel bir durum olması sebebiyle ve doktorlarımızın da ısrarıyla telefonlarınızı maalesef açamadım. Ben bir kez daha gördüm ki dünyanın en etkili ilacı sevgiymiş, bunu bana yaşattığınız için hepinize minnettarım. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. Bu motivasyonla çok daha fazla, daha iyi hizmetleri sizlere sunmaya gayret edeceğim. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Benim sağlık durumum gayet iyi Allah’ın izniyle hep beraber değişen ve gelişen Kapaklı’yı birlikte yaşayıp göreceğiz diyorum” dedi. Dün sabah saatlerinde hastaneden taburcu olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in bir süre evinde istirahat edeceği öğrenildi.

 

Haber / Buse SERİN