"Çalsın davullar, gelsin güzel günler"

Keşan Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle iş bulmakta güçlük çeken yerel müzisyenlere destek, evlerinde kalan vatandaşlara ise moral vermek amacıyla 140 yerel müzisyenin katıldığı, 'ÇalsÄ

GÜNDEM 22.01.2021 13:39:00 0

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde düzenlenen konserde 140 yerel müzisyen, enstrümanlarıyla Trakya havalarını seslendirdi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan konsere ilgi gösterildi.

 

“TÜRKİYE’NİN MÜZİSYENLERİNİN KEŞAN’DAN ÇIKACAĞI İDDİAMIZ VAR”

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Pandemi nedeniyle yerel müzisyenlere destek olmak ve vatandaşlara moral vermek amacıyla `Çalsın davullar, gelsin güzel günler´ adlı etkinliği gerçekleştirdik. 140’ın üzerinde Keşanlı müzisyenimiz bugün bir arada. Yarım saatlik bir müzik dinletisi gerçekleştirecekler. Trakya’nın yanı sıra Balkan ve Rumeli müzikleri de seslendirecekler. Biz müzisyenlerimizi kucaklıyoruz. Pandemi nedeniyle biliyoruz ki onlar da zor günler geçiriyorlar. Biz onlara destek veriyoruz, onlar da halkımıza moral verecekler. Böyle bir organizasyonu Keşan´da ilk defa yapıyoruz. Pandemi koşulları olduğu için de halkımız sosyal medyadan bu etkinliği izleyebilecek. Türkiye’nin müzisyenlerinin Keşan’dan çıkacağı iddiamız var. Bugün de onun provasını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Bayram KOLAY