İl Başkanı Demir: Saldırıları nefretle kınıyorum

Ankara'da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve gazeteci Afşin Hatipoğlu ile Orhan Uğuroğlu'na yönelik gerçekleştirilen saldırılarla ilgili İYİ Parti Edirne İl BaÅ?

GÜNDEM 20.01.2021 16:32:00 0
İl Başkanı Demir: Saldırıları nefretle kınıyorum

Ankara’da gerçekleştirilen saldırıları kınadığını belirten İl Başkanı Ekrem Demir, “Türk milletinin çok kıymetli kültürü, örfü ve hasletleri vardır. Mesela; üç kişi bir kişiye saldırmaz, Yüz yüze göğüs göğüse savaşır, Arkadan kalleşçe vurmaz, kavga edenleri üçüncü şahıslar ayırır... Almanlar gibi kavga edenlere tempo tutarak, “wir wollen blut sehen” (Kan görmek istiyoruz) diyerek ateşe odunla gitmez. Siz nerden peydahlandınız?” ifadelerini kullandı.

 

“TEŞVİK EDİCİ ROL ÜSTLENİYORLAR”

 

Son günlerde yaşanan ve Gelecek Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ ve gazeteci Sayın Orhan Uğuroğlu ve Sayın Afşin Hatipoğlu yapılan saldırıları nefretle kınıyorum” diyen Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Memleketi idare edenlere bir çağrıda bulunuyorum. Bu saldırılar ve bugüne kadar olan saldırılar karşısında sessiz kalan her siyasi yetkilinin zımnen bu saldırıya destek verdiğini ve ileride olabilecek siyasi terör saldırılarını da teşvik edici bir rol üstlendiklerinin bilinmesini isterim”

 

Haber / Menşure KARDEŞ