Vali Yıldırım, Ergene'de ziyaret ve incelemelerde bulundu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ergene'de ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında genç yaşta MS hastalığına yakalanan Ayşe Yılmaz'ı da ziyaret eden Vali Yıldırım, "Devleti

GÜNDEM 20.01.2021 12:09:00 0
Vali Yıldırım, Ergene

Ergene’ye giden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; Tamtex Tekstil Konfeksiyon İmalatı ve Ticaret A.Ş’yi, Atıksu Arıtma Tesisi’ni ve MS hastalığı ile mücadele eden Ayşe Yılmaz’ı ziyaret etti.

 

FABRİKA ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Vali Yıldırım, ziyaretlerine Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde 94,000 metrekarelik bir alana kurulu olan Tamtex Tekstil Konfeksiyon İmalatı ve Ticaret A.Ş’den başladı. Kadın, erkek ve çocuk hazır giyim ürünleri üreten Tamtex Tekstil Konfeksiyon İmalatı ve Ticaret A.Ş’nin sahipleri Hasan Can ve Ayşegül Bitmez tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında fabrikayı gezerek Can ve Bitmez’den üretim hakkında bilgi aldı.

 

 

ATIKSU ARTIMA TESİSİ’NDE İNCELEME YAPTI

 

Vali Aziz Yıldırım, daha sonra Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. OSB Bölge Müdürü Yasemin Artar ve İşletme Müdürü Oğuz Albayrak tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında tesisi gezerek İşletme Müdürü Albayrak’tan bilgi aldı. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan eşlik etti.

 

“DEVLETİMİZ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA”

 

Vali Yıldırım, Ergene ziyaretleri kapsamında genç yasta MS hastalığına yakalanan, yakalandığı MS hastalığı yüzünden yatalak duruma düşen engelli vatandaş Ayşe Yılmaz’ı da ziyaret etti. Vali Yıldırım, Yılmaz ve ailesiyle yakından ilgilenerek, “Devletimiz engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında” dedi. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan eşlik etti.

 

 

Haber / Buse SERİN