Yapılandırma için son 10 gün

Resmi Gazete'de yayımlanarak 17 Kasım tarihi itibari ile yürürlüğe giren kanunla birlikte SGK prim borçları yapılandırma süreci devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan; Ya

GÜNDEM 20.01.2021 11:34:00 0
Yapılandırma için son 10 gün

İl genelinde tüm çalışanlarıyla 1 Şubat’a kadar her an hizmete hazır olduklarını belirten Alan, vatandaşlara yapılandırma ile gelen avantaj ve fırsatlardan yararlanma çağrısında bulundu.

 

 

1 ŞUBAT’A BAŞVURULABİLECEK

 

İl Müdürü Alan; “Başvuruların 1 Şubat’a kadar işverenlerce, e-sigorta kanalıyla, şahsen veya posta yoluyla ilgili Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü veya Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne, 4/b (Bağ-Kur) sigortalıları tarafından, e-devlet üzerinden, şahsen veya posta yoluyla herhangi bir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü veya Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne, primlerini kendi ödeyenlerce ise e-devlet üzerinden, şahsen veya posta yoluyla dosyalarının olduğu yerdeki İl Müdürlüğü veya Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne yapılabilecek. Son 10 günde Tekirdağ genelinde yapılandırmaya başvurmayan hiçbir işveren ve sigortalı kalmamasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA