Lüleburgaz Belediyesi'nden müzisyenlere destek

Lüleburgaz Belediyesi tarafından, koronavirüs pandemisinde çalışamadığı için zor zamanlar geçiren müzisyenlere destek olmak ve onların sesini biraz da olsa duyurmak amacıyla hayata geçirilen "Bizim Kız

GÜNDEM 18.01.2021 16:59:00 0
Lüleburgaz Belediyesi

‘Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’ programı belediyenin Youtube kanalından ve Facebook hesabından canlı olarak yayınlandı. Program, Lüleburgaz ve diğer şehirlerden 40 binden fazla kişi tarafından izlenirken, zurna üstadı Özden, çaldığı parçalarla ekranlarının başında programı izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜ DE ÇALINDI

 

Ahmet Özden, programa birbirinden güzel iki parçayla giriş yaparak yayın boyunca çaldığı parçalarla izleyenleri duygulandırırken aynı zamanda mutlu da etti. Özden, Atatürk’ün ve Lüleburgaz’ın sevilen değerlerinden merhum Sırtlan Ahmet’in sevdiği Selanik Türküsü’nü de çaldı. Programın her hafta düzenli yayınlandığını belirten yetkililer, “Belediyenin Facebook ve Youtube sayfalarından canlı olarak paylaşılan program sadece birkaç saat içinde 40 binden fazla kullanıcıya ulaştı. Program Lüleburgaz’ın sınırlarını aşarken, programı yurtdışından da takip eden müzikseverler oldu” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ