Yürüyüş ve toplanma alanları belirlendi

Çerkezköy Kaymakamlığı, ilçede toplantı veya gösteri yürüyüşü yapılacak meydan, açık yerler ve yollar ile bu toplantı veya yürüyüş için toplanma ve dağılma yerleri ile izlenecek yol

GÜNDEM 17.01.2021 14:29:00 0
Yürüyüş ve toplanma alanları belirlendi

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada  yürüyüşler için toplanma yerinin ‘Güveniş Caddesi ile Hayri Batur Caddeleri’nin kesiştiği yerde bulunan Belediye Mezbahanesinin önünde bulunan boş alan’ olarak belirlendiği ifade edilirken, gösteri yürüyüş güzergahı ile bitim ve dağılım  yeri şu  şekilde açıklandı: “Gösteri Yürüyüş Güzergâhı, Güveniş Caddesi ile Hayri Batur Caddesinin kesiştiği yerde bulunan Belediye Mezbahanesinin önünde bulunan alandan başlayarak, Hayri Batur Caddesi üzeri, Fevzi Paşa Caddesi’nden Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri önündeki boş alan. Bitim ve dağılma yeri: Hayri Batur Caddesi, Atatürk Caddesi, Altıyol Kavşağı bitim ve dağılma noktasıdır. Alternatif Yürüyüş Güzergâhı toplanma yeri; Güveniş Caddesi ile Hayri Batur caddelerinin kesiştiği yerde bulunan Belediye Mezbahanesi’nin önünde bulunan boş alan. Gösteri yürüyüş Güzergâhı, Güveniş Caddesi ile Hayri Batur Caddesinin kesiştiği yerde bulunan Belediye Mezbahanesi’nin önünde bulunan alandan başlayarak, Güveniş Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı, Güven Sokak. Bitim ve dağılma yeri: Öztrak Caddesi ve Atatürk Caddesi bitim, dağılma noktası”

 

AFİŞ VE PANKART ASILABİLECEK YERLER

 

Afiş ve pankart yapıştırılabilecek yerler ‘Açık hava toplantılarının yapılacağı yer ile yürüyüş güzergâhındaki Belediyece branda ve afiş takılabilecek yerler; ; 75.Yıl İlköğretim Okulu yanı durak, Lemar AVM yanı Viyadük Işıklar, Pınarça Yolu Kipa Narin Kavşağı’ olarak belirlenirken, açık hava toplantılarının yerleri de ‘Çerkezköy İlçesi, Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar yeri yanında bulunan boş alandır. Alternatif toplantı yerleri ise; Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak Kapalı Otopark üzerinde bulunan alan’ olarak belirlendi. Çerkezköy mülki idare sınırları içerisinde belirtilen yer dışında toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılamayacak, sınırları ve yerleri belirtilen güzergâh dışına çıkılamayacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ