"Sağlık çalışanlarımızın mücadelesi hepimizi gururlandırdı"

Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve hastane yönetimi, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ata, "Bu zorlu süreçte sağlık perso

GÜNDEM 17.01.2021 14:25:00 0

Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve devlet hastanesi hemşireleri, Belediye Başkanı Hikmet Ata’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez, ve beraberindeki heyet; gerek normal zamanlarda sağladığı destekler, gerekse korona virüs ile mücadele sürecinde, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ile belediye personelinin gösterdiği koordineli çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek ve hediye takdim ettiler.

 

“DESTEK SAĞLAYABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE”

 

Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele hepimizin ortak sorumluluğudur. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak halkımızın sağlığı ve huzuru için elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalıştık. Tabi bu zorlu süreçte sağlık personelimizin canları pahasına mücadelesi hepimizi gururlandırdı. Bu süreçte bir nebze de olsa yanlarında olup destek sağlayabildiysek ne mutlu bize. Başhekimimiz ve sağlık personeli arkadaşlarımız tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ