Kadın girişimcilerden Başkan Helvacıoğlu'na ziyaret

Keşan Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu 'Yöresel El ve Ev Ürünleri' projesi kapsamında İzzetiye Mahallesi'nde kurdukları Vera Şarküteri'de ev kadınlarının ürettiği doğal ve

GÜNDEM 15.01.2021 15:11:00 0
Kadın girişimcilerden Başkan Helvacıoğlu

Vera Şarküteri kurucuları Ayfer Tunalı ve Keziban Çelikbilek, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

“HER ZAMANDA YANINDA OLACAĞIZ”

 

‘Yöresel El ve Ev Ürünleri’ projesi kapsamında İzzetiye’de üretilen yöresel ürünlerin İstanbul pazarında alıcı bulduğunu kaydeden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Başlangıcından bu yana tam destek verdiğimiz yöresel ürünlerimizin markalaşması projesinin bugün bu noktaya gelişinden ve çalışanların tamamının kadın olmasından  gurur duyuyor Ayfer ve Keziban kardeşimizi ayrıca tebrik ediyorum. İzzetiye’de üretilip İstanbulluların mutfağına giden bu lezzet yolculuğunun ve Vera Şarküteri markamızın her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

“EKİBİMİZİN TÜMÜ KADINLARDAN OLUŞUYOR”

 

Keziban Çelikbilek de, “Ürünlerimiz doğal ve organik olmakla birlikte tamamen kendi üretimimiz olup 10’a yakın ekip arkadaşlarımızın tümü kadın. İzzetiye Mahallesi’nde ürettiğimiz ürünleri Vera Yöresel Şarküteri markasıyla İstanbul Beylikdüzü’nde satışa sunuyoruz. Çalışmalarımızda her zaman destek olan Keşan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmalarının ardından Tunalı ve Çelikbilek, Başkan Helvacıoğlu’na yöresel ürünlerden oluşan paket hediye etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ