Kapaklı'da 2020 yılında 661 çift dünyaevine girdi  

Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda 2020 yılında 14'ü yabancı olmak üzere 661 çift kıyılan nikâhla hayatlarını birleştirdi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Tüm

GÜNDEM 15.01.2021 12:50:00 0
Kapaklı

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmetlerini sürdüren Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nun 2020 yılı istatistiki verileri açıklandı.  Verilere göre 2020 yılında 14’ü yabancı olmak üzere 661 nikah işlemi yapıldı.

 

NİKAHLAR KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA YAPILDI

 

Nikah işlemlerinin koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişiyle yapıldığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Belediyemiz içerisinde hizmet veren nikah salonumuzu geçtiğimiz aylarda Atatürk Kültür Merkezimize taşıdık. Böylelikle salonumuz daha ferah ve yeni görünümüyle yeni mutluluklara ev sahipliği yapıyor. Evlendirme Memurluğumuz nikah işlemleri için başvuran çiftlerin gerekli evrakları teslim etmelerinin ardından kısa süre içerisinde nikah işlemlerini gerçekleştiriyor. Nikah işlemleri, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişiyle gerçekleştiriliyor. Zaman zaman çiftlerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olarak nikahlarını da kıyıyorum. Tüm nikahların hayırlı uğurlu olmasını ve ömür boyu mutluluklar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN