Belediyeden yaşlı kadına yardım eli

Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Evde Bakım ve Destek Hizmeti ekipleri, Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden 71 yaşındaki Nazife Maşlakâ??

GÜNDEM 8.01.2021 12:10:00 0
Belediyeden yaşlı kadına yardım eli

65 yaş üstü yaşlı, hasta, bakıma muhtaç veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen Evde Bakım ve Destek Hizmeti çalışmalarını sürdürüyor.

 

“ÇOK GÜZEL HİZMET ETTİLER”

 

Hizmet kapsamında başvuruda bulunan ve ihtiyacı olduğu tespit edilen vatandaşlara sağlık bakımı, psikolojik destek, ev temizliği ve kişisel temizlik bakımı hizmetlerini periyodik olarak sunan ekipler, Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden 71 yaşındaki Nazife Maşlak’a da yardım eli uzattı. Gönüllü kuaförde saç bakımının ardından ev temizliği yapılan Maşlak, “Allah razı olsun belediyemizden. Çok güzel hizmet ettiler. Saç bakımımı yaptılar, evimi temizlediler” ifadelerini kullandı.

 

 

“BU HİZMETİ ÇOK ÖNEMSİYORUM”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Gönüllere dokunan ve büyüklerin duasını alan bu hizmeti çok önemsiyorum. Evde Bakım ve Destek Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 444 80 59’u arayarak veya Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarından bilgi alarak, başvuruda bulunabilir” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN