Başkan Albayrak'tan 11 ilçeye ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni yılın ilk mesai gününde 11 ilçeyi ziyaret etti. İlçelerde planlanan ve tamamlanan yatırımları inceleyerek, durum değerlendirmesinde bulunan Albayr

GÜNDEM 4.01.2021 17:56:00 0
Başkan Albayrak

Yeni yılın ilk mesaisine sabahın erken saatlerinde Naip Mahallesi ziyareti ile başlayan Başkan Albayrak, ilçe ziyaretlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

 

“ÇALIŞMALARIMIZIN YOL HARİTASINI BELİRLEDİK”

 

İlçe Belediye Başkanları ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tekirdağ'a duydukları hizmet aşkı ile çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Albayrak, "Büyük umutlar ve mutlulukla başladığımız yeni yılın ilk mesaisini 11 ilçemize ayırdık. Şehrimize duyduğumuz hizmet aşkıyla bugün çalışmalarımızı 11 İlçemizde gerçekleştiriyoruz. Gün boyunca ilçelerimizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve TESKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapım çalışmaları devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlarımızı inceleyerek, durum değerlendirmesinde bulunduk, bundan sonraki çalışmalarımızın yol haritasını belirledik” ifadelerini kullandı.

 

 

“2021’DE DE TÜM HIZIMIZLA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Vatandaşlar ile bir araya gelerek, talep ve önerileri de dinleyen Kadir Albayrak, “Güzel Tekirdağ'ımıza duyduğumuz hizmet aşkı ve vatandaşlarımıza duyduğumuz sevginin verdiği güç ve enerjiyle 2021 yılında da tüm hızımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm hemşerilerime yeni yılda tekrardan sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi. Albayrak, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Çerkezköy'de, Çerkezköy Belediyesi'nin 2021 yılı Ocak Dönemi Ilağan Meclis Toplantısı'na da katılarak ve meclis üyelerine büyükşehir belediyesinin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Haber / Buse SERİN