Resim yarışmasında dereceye girenler belirlendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve 'Çocuk Gözüyle 2020' konulu resim yarışmasında dereceye girenler belirli oldu. 123 çocuğun katıldığı yarışmada, dereceye gire

GÜNDEM 1.01.2021 16:41:00 0
Resim yarışmasında dereceye girenler belirlendi

İlköğretim Kategorisi (7-10 Yaş), Ortaöğretim Kategorisi (11-14 Yaş) ve Lise Kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

 

JÜRİ ÜYELERİ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılan çocukların serbest resim alanında kuru boya, sulu boya, yağlı boya ve pastel boya kullanarak yaptıkları 35 cm X 50 cm ebatlarındaki resimlerini belediyenin http://www.cerkezkoy.bel.tr/resim-yarismasi adresi üzerinden yükleyerek yarışmaya katıldıklarını ifade ederek, konusunda uzman jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonrası kategorilerinde dereceye girenlerin belirlendiğini ifade etti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Kategorilerinde 1. olan resimlerin sahiplerine Tablet, ikinci olanlara Resim Seti ve üçüncü olanlara da Akıl ve Zeka Oyunu Seti hediye edileceğini belirten Başkan Akay, Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılan tüm çocuklara teşekkür ederken, dereceye girenleri de tebrik etti.

 

Haber / Yener AKBABA