Belge ve aidat ücretlerinde 2020 yılı tarifesi uygulanacak

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2021 Yılı Belge, Hizmet ve Aidat Ücretleri'nde, 2020 Yılı Tarifesinin uygulanacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; "Kırklareli Ticaret ve

GÜNDEM 30.12.2020 17:21:00 0
Belge ve aidat ücretlerinde 2020 yılı tarifesi uygulanacak

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), 2020 yılının son Meclis Toplantısı’nı önceki gün saat 17.00’da Video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

YILIN SON TOPLANTISI

 

KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan başkanlığında yapılan toplantıda oda üyelerinin sektörel sorunları masaya yatırıldı. Bu sorunların aşılması için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, gündemde yer alan konular konuşularak karara bağlandı. 2021 yılında oda olarak yapılacak olan çalışmalar ve etkinlikler hakkında meclis üyelerine bilgiler verildi.

 

OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

Toplantının çok yararlı ve verimli geçtiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Video Konferans toplantımıza katılarak odamızın çalışmaları hakkında görüşmelerde bulunduk. Gündemde yer alan konuları karara bağladık” dedi. 2021 Yılı Belge, Hizmet ve Aidat Ücretleri’nde 2020 Yılı Tarifesi’nin uygulanmasına devam edilmesi yönündeki kararın meclis üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildiğini söyleyen Ilık, “Meclis üyelerimize teşekkür ediyor, tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Buse SERİN