Sosyal medyadan yapılan çağrıya cevap Sedat Peker'den geldi

Malkara'da park işletmeciliği yapan Tahir Yavuz adlı duyarlı vatandaşın ilçede bulunan ihtiyaç sahibi 4 engelli vatandaş için sosyal medyadan yaptığı akülü tekerlekli sandalye çağrısına iş

GÜNDEM 27.12.2020 19:05:00 0
Sosyal medyadan yapılan çağrıya cevap Sedat Peker

Yaklaşık 10 gün önce ilçede park işletmeciliği yapan Tahir Yavuz, sosyal medya üzerinden 4 hasta ve hasta yakınları için akülü tekerlekli sandalye ihtiyacından dolayı yardım çağrısında bulundu. Çağrıya yanıt veren iş adamı Sedat Peker, çağrıda bulunan Tahir Yavuz ile irtibata geçerek ihtiyaç sahipleri için  4 akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Akülü sandalyeleri teslim alan Tahir Yavuz, sandalyelerden birini Gazibey Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde ablası Dilek Aydoğdu’yla birlikte yaşayan ve doğuştan yürüme ve konuşma engeli bulunan 24 yaşındaki Aynur Aydoğdu’ya teslim etti.

 

 

‘SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRIDA BULUNDUK’

 

Sosyal medyadan yaptıkları ihtiyaç çağrılarının iş adamı Sedat Peker tarafından kabul bulduğunu belirten Tahir Yavuz, “Kendileri bizimle iletişime geçti. Kendisinden Allah razı olsun bizlere ihtiyaç sahiplerine teslim etmek üzere 4 adet akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Bizler de akülü sandalyeleri hastalarımıza ivedilikle teslim edeceğiz. Böyle hayır sahiplerine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu pandemi sürecinde de biraz sıkıntılar var kimse bir şey vermek istemiyor. Bu medikal malzemeler biraz daha pahaya bindi. Gönlü güzel insan, gönlü zengin insan Sedat Peker’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

‘KARDEŞİMİN ARTIK AKÜLÜ ARABASI OLDU’

 

Kardeşinin akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilek Aydoğdu, “İş adamı Sedat Peker sesimizi duydu ve bizlere akülü araba gönderdi. Kendisinden Allah razı olsun, eksikliklerini göstermesin” dedi. Kardeşinin doğduğundan beri yürüyemediğini söyleyen Aydoğdu “Akülü araba olmadan gezemiyor. Ben de bu duruma çok üzülüyordum. Evde de sürekli canı sıkılıyordu. Ama artık bir akülü arabası oldu. Kardeşim akülü arabasını evin önünde görünce çok mutlu oldu. Sesimizi duyup bizlere arabayı gönderdikleri için Sedat beye çok teşekkür ediyorum” dedi. Yeni sandalyesi ile tur atan Aynur Aydoğdu da, kollarını iki yana açıp Sedat Peker’e teşekkür etti.

 

Haber / Murat YAYIN