Yatırım ve projeleri inceledi

Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Çorlu'da Büyükşehir Belediyesi ve bağlı Kuruluşu TESKİ'nin devam eden yatırım ve projelerini inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teki

GÜNDEM 25.12.2020 11:09:00 0
Yatırım ve projeleri inceledi

Mesaisine Saray’da başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Kültür Merkezi inşaatını inceleyerek çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Safaalan, Büyükyoncalı ve Küçükyoncalı Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla görüşen Albayrak, vatandaşların talep ve önerilerini dinlerken, onlara çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

 

“YOL HARİTASINI BELİRLEDİK”

 

Saray’daki incelemelerinin ardından Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu’da da çeşitli incelemelerde bulunan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Kapaklı Erbay Caddesi'nde devam eden çalışmaları, Çerkezköy Fevzipaşa Caddesi'nde başlattığımız yağmur suyu hattı yapım çalışmalarını ve Çorlu'da Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmaları inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldığını belirten Albayrak, bundan sonra devam edecek çalışmaların yol haritasını da belirlediklerini kaydetti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU