BİK Genel Müdürü Duran'dan Kırklareli ziyaretleri

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Kırklareli ziyaretleri kapsamında Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i ziyaret etti.

GÜNDEM 24.12.2020 09:42:00 0
BİK Genel Müdürü Duran

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, kurumun çalışmaları ve gelecek projeksiyonu hakkında Vali Bilgin’e bilgi aktardı. Basın İlan Kurumu’nun yazılı basın için önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Bilgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Genel Müdür Rıdvan Duran’a BİK Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya eşlik etti.

 

 

REKTÖR ŞENGÖRÜR’E ZİYARET

 

BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü de  makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Rıdvan Duran’a BİK İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk, İlan Hizmetleri Müdürü İdris A. Çam ve Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya eşlik etti. Ziyarette, Basın İlan Kurumu’nun çalışmaları ve yazılı basına destek olmak amacıyla yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler paylaşan Genel Müdür Rıdvan Duran, Kırklareli Üniversitesi’nin Türkiye’deki eğitim kurumları içerisindeki önemine vurgu yaparak Rektör Şengörür’e pandemi nedeniyle zorlu geçen eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Şengörür de, üniversitenin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Basın İlan Kurumu’nun topluma bilgi akışının sağlanmasında çok önemli bir görevi yerine getirdiğine değinen Şengörür, ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Rıdvan Duran ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyarette her iki kurum arasında yapılabilecek çalışmalara ve işbirliklerine ilişkin görüş alışverişinde de bulundu.

 

Haber / Buse SERİN