Şehit Göktan Özüpek için mevlit okutuldu

21 Aralık 2016 Fırat Kalkanı operasyonunda Suriye´nin El-Bab bölgesinde görevi başında iken şehit düşen Kırklareli'li Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek, şehadetinin 4'üncÃ?

GÜNDEM 21.12.2020 17:27:00 0
Şehit Göktan Özüpek için mevlit okutuldu

4 yıl önce El Bab’da şehit düşen Göktan Özüpek için kabri başında mevlit okutuldu. Mevlit programına; Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, eşi Sibel Kesimoğlu ve şehit Göktan Özüpek’in ailesi katıldı.

 

“MEKANLARI CENNET OLSUN”

 

Anma programında Vali Bilgin, Kırklareli Şehitliği’nde şehidin kabri başında, “21 Aralık 2016 Fırat Kalkanı operasyonunda Suriye’nin El-Bab bölgesinde görevi başında iken şehit düşen Kırklarelili Şehidimiz Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek ve kahraman askerlerimizi şahadetlerinin 4’üncü yılında bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla ve dua ile anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

 


“BİZ ONLARI VATAN SEVGİSİYLE ATAN YÜREKLERİMİZE DEFNETTİK”


Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da, “Kahraman Göktan’ı Kırklareli halkı olarak hiç unutmadık. Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere mücadele arkadaşlarının Göktan evladımızın, Anıl evladımızın ve diğer evlatlarımızın yüksek hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Onlar biz bu ülkede daha mutlu ve daha huzurlu yaşayalım diye canlarını feda ettiler. Biz onları vatan topraklarına defnetmedik. Biz onları vatan sevgisiyle atan yüreklerimize defnettik. Biz var olduğumuz sürece onlarda bizimle var olacak” diye konuştu.

 

Haber / Buse SERİN