Trenin altında can verdi

Ergene'de yaya ve araç trafiğine kapatılan hemzemin geçitten karşıdan karşıya geçmek isteyen 64 yaşındaki Mehmet Oran, tren lokomotifinin çarpmasıyla hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybed

GÜNDEM 20.12.2020 14:34:00 0
Trenin altında can verdi

Kaza Pazar günü saat 11.30’da Ergene Velimeşe mahallesinde bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. İstanbul’dan aldığı yüklü vagonları Tekirdağ’a bıraktıktan sonra İstanbul Halkalı´ya dönmeye çalışan makinist A.H.,yönetimindeki 3523837 sefer sayılı lokomotif, bariyerleri kapalı olan geçitten karşıya geçmeye çalışan Mehmet Oran´a çarptı.

 

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Çarpmanın ardından lokomotifi durduran makinist, aşağıya inip baktığında yerde bir kişinin yattığını görünce durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ve jandarma ekipleri yaptıkları kontrolde 64 yaşındaki Mehmet Oran’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Oran'ın cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, makinist A.H ise ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı. Makinist A.H ilk ifadesinde bir ses duyduktan sonra lokomotifi hemen durdurduğunu söylediği öğrenildi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ