Başkan Talay'dan esnaflara ziyaret ​​​​​​​

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisar'lı esnafları ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 'Esnafa Destek Paketini' Pınarhisar'lı esnaflara

GÜNDEM 17.12.2020 15:45:00 0
Başkan Talay

Başkan Talay, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Esnafımız Pınarhisar’ın kalbidir, onların sorunu hepimizin sorunudur. Bugün yaptığımız ziyaretlerde esnafımızın sorunlarını dinledik ve bu sorunları çözeceğimize dair onlara söz verdik. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk, bu istikrarlı duruşa devam edeceğiz. Bütün esnafımıza hayırlı kazançlar dilerim” dedi.

 

“PROJELER SORUNSUZ DEVAM EDİYOR”

 

Esnaf ziyaretinin ardından ekiplerin yürüttüğü doğal gaz çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı İhsan Talay, işçilere kolay gelsin dileklerinde bulundu. Başkan Talay, “Belediye çalışanlarımızı denetledik, yaptığımız incelemeler sonucunda gördük ki bütün projeler sorunsuz devam ediyor. Pınarhisar’ımızı geliştireceğimize dair size bir söz vermiştik, bu sözü tutmak için sabah akşam demeden saha da çalışıyoruz ve çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA