Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine ağır darbe

Tekirdağ  Jandarma  Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı aylarca süren teknik ve fiziki takip sonucu uyuÅ?

GÜNDEM 16.12.2020 16:42:00 0
Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine ağır darbe


Tekirdağ  Jandarma  Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çorlu Hıdırağa Mahallesi’nden temin ettikleri uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri Kapaklı, Ergene ve Saray ilçelerinde sattıkları belirlenen H.İ.K., E.Y., U.A. ve H.K.Y. isimli şahısları Eylül ayında takibe aldı.

 

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

Dün de sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından Kapaklı’da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda U.A, M.U., Y.Ç. ve H.K.Y. isimli şüpheliler ve daha önce de uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan H.İ.K. ile E.Y. isimli şüpheliler yakalandı. Narkotik köpeği ‘Limit’ ile yapılan aramalarda 150 gram bonzai, 10 gram esrar ve 30 gram eroin ele geçirilirken, şüphelilerden 4’ü gözaltına alındı.

 

 

ŞİFRELİ UYUŞTURUCU SATIŞI

 

Şüphelilerin, güvenlik görevlilerine yakalanmamak için telefonda görüştükleri alıcılara esrarı 'kimyon', bonzai maddesini ise 'kekik' adlarını kullanarak sattıkları, uyuşturucu alışverişlerindeki ücretleri de banka üzerinden havale ettikleri tespit edildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilecek.  

Haber / Şaban KARDEŞ