Kısıtlamada sokak hayvanlarını unutmadılar

Çerkezköylü hayvan severler, koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. Çerkezköy'ün yanı sıra Saray ve Vize'de d

GÜNDEM 14.12.2020 14:43:00 0
Kısıtlamada sokak hayvanlarını unutmadılar

Hayvan severler hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanları için doğaya kuru mama ve su bıraktı. Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokakta yaşayan hayvanların yiyecek bulmakta zorlandığını belirten hayvan severler, “Bizler de sokak hayvanlarının aç kalmaması için erken saatlerden itibaren doğaya kuru mama ve su bıraktık” dedi.

 

SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİLER

 

Çerkezköy’ün yanı sıra Safaalan, Vize ve Kömürköy’de de farklı noktalarda sokak hayvanlarını besleyen hayvan severler, herkesin hayvanlara karşı duyarlı olması gerektiğini belirterek “Dünyada tek yaşayan canlıların insanlar olmadığını unutmamalıyız, özellikle soğuyan hava şartlarını göz önünde bulundurarak sokak hayvanlarını hatırlamalıyız. Yasaklardan dolayı sevimli dostlarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Hayvan severler, vatandaşlardan da sokak hayvanları için kapılarının önlerine su ve kuru mama bırakmalarını istedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU