Gerenli, Kongre Meydanı'nda güvercinleri besledi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında, sahada denetim yaptı.  Lüleburgaz Belediyesi'ne ait Geçici Hayvan Bakım Evi'nde incelemelerde bulunan Başkan

GÜNDEM 13.12.2020 17:52:00 0
Gerenli, Kongre Meydanı

 

 

Tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Belediye Başkanı Murat Gerenli, sahadaki çalışmaları inceledi.

 

GEÇİCİ HAYVAN BAKIM EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Başkan Gerenli’nin kısıtlama denetimleri kapsamındaki ilk olarak Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ni ziyaret etti. Başkan Gerenli, barınaktaki çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Barınaktaki can dostlarla da bir süre ilgilenen Gerenli, daha sonra çalışmaların devam ettiği Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’ne(LYSA) gitti. LYSA’da devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Gerenli, “Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi tamamlandığında Lüleburgaz’ın önemli cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

 

GÜVERCİNLERİ BESLEDİ

 

Başkan Gerenli, Kongre Meydanı’nda vatandaşların besleyemediği güvercinleri de unutmadı. Elinde yemlerle Kongre Meydanı’na gelen Gerenli, güvercinleri besledi. Son olarak Türk Kızılay Lüleburgaz Şubesi’nin kan bağış kampanyası düzenlediği kan bağışı çadırını da ziyaret eden Gerenli, burada görevlilerle bir süre sohbet ettikten sonra kan bağışı için randevu alarak çadıra gelen vatandaşlara teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ