Golf araçları hizmete sunuldu

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ni iyileştirme çalışmaları kapsamında 2008 yılında alımı yapılan fakat sonraki süreçte kullanılmadığı için hizmet dışı kalan iki ade

GÜNDEM 10.12.2020 12:33:00 0
Golf araçları hizmete sunuldu

 

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki fakülte, birim ve tesisler arasında ring görevi üstlenecek araç, bakım ve onarım işlemlerinin tamamlanmasının ardından üniversite bünyesindeki Ulaştırma Birimi’ne teslim edildi.

 

BAKIMI YAPILARAK YENİLENDİ

 

Kullanılmayan ve çalışamaz vaziyette olan iki adet golf aracını tek bir araç olarak birleştirdiklerini belirten Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, araçların, üniversite çalışanları tarafından gerekli onarım ve bakımlarının yapılmasının ardından kullanılabilir hale getirildiğini dile getirdi. 

 

ÖĞRENCİ VE ÇALIŞANLARIN HİZMETİNE SUNULDU

 

İşçimen “Kurumumuz bünyesinde görev yapan Bahçe, Peyzaj ve Temizlik ile Ulaştırma ekibi ortaklığında yürütülen çalışma sonucu ortaya yepyeni bir araç çıktı. Hizmet dışı kalan araçlarımızı, çalışanlarımızın bakım ve onarım çalışmaları sayesinde yeniden kullanılır hale getirdik, engelli ve erişilebilirlik ihtiyacı olan öğrenci ve çalışanlarımızın kullanımına sunduk” dedi.

 

İLETİŞİM HATTA KURULDU

 

Erişilebilirlik ihtiyacının sorunsuz bir şekilde karşılanması için iletişim hattı kurulduğunu belirten Öğr. Gör. İşçimen, “Erişilebilirlik ihtiyacı duyan çalışan ve öğrenciler, birimler tarafından belirlenerek bu iletişim hattı üzerinden görevli isimlerle irtibat kurabilecek” dedi. 

 

Haber / Buse SERİN