Vatandaşların yoğun kullandığı alanlar dezenfekte ediliyor

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri, belediye hizmet binaları dâhil olmak üzere tüm kamusal alanlarda dezenf

GÜNDEM 8.12.2020 15:41:00 0
Vatandaşların yoğun kullandığı alanlar dezenfekte ediliyor

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin işlek cadde ve yollarda yaptığı arındırma çalışmalarının yanı sıra özel dezenfekte ekiplerinin de, kamu binaları ve vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda ekstra dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdiğini kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

 

“HEP BİRLİKTE BU SALGINI ŞEHRİMİZDEN DEFEDECEĞİZ”

 

Başkan Yüksel, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, salgından korunmanın en etkili yolunun alınacak olan kişisel tedbirler olduğunu vurguladı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasını isteyen Yüksel, “Aşı ve tedavi yöntemlerinin devreye gireceği güne kadar kişisel tedbirlerimizi en dikkatli şekilde uygulamalıyız. Allah’ın izniyle hep birlikte bu salgın belasını şehrimizden ve ülkemizden elbirliği ile defedeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ