CHP'li büyükşehir belediye başkanları toplantıda bir araya geldi

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları ile video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ülkemizde devam eden pandemi sürecine da

GÜNDEM 4.12.2020 17:44:00 0
CHP

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları ile video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak video konferans yöntemiyle toplantı düzenlediklerini belirten Başkan Albayrak, toplantıda, ülkemizde devam eden pandemi sürecine dair ve Büyükşehir Belediyelerinin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

 

“HER TÜRLÜ HİZMETE HAZIRIZ”

 

“Güzel Türkiye’mizin dört bir yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla halk odaklı hizmetler vermeye devam edeceğiz” diyen Albayrak, Tekirdağlılar için her türlü hizmete hazır olduklarını, bu süreç boyunca görevlerinin başında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

“İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada “CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ülkemizin ve şehirlerimizin sorunları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunup tecrübelerimizi paylaştık. Vatandaşlarımızın menfaatleri ve sağlıklarının korunması konusunda işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI

 

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU