Tekirdağ adına ilk su kuyusu Şehit Birhan Er ismiyle açılacak

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında Vali YıldırÄ?

GÜNDEM 30.11.2020 12:09:00 0
Tekirdağ adına ilk su kuyusu Şehit Birhan Er ismiyle açılacak

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi, derneğin bugüne kadar genel olarak ve Tekirdağ'da yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

Vakitçi, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduğunu belirterek, “Bütün dünyada mazlumun, mağdurun, yetimin yardımına koşuyoruz. Bağışçılarımızın imkanlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Gönüllülerimizin gayretiyle Hayır Köprüsü vazifesi görüyoruz. Savaş, terör, deprem, sel, yangın gibi felaketlerden sonra mazlum ve mağdurlara koşmaktayız.

 

“İLK 5 STK ARASINDA YERİNİ ALDI”

 

Su kuyusu, yetim ve yetimhane projeleri, katarak ameliyatları ve sağlık yardımları, gıda ve kumanya, kurban çalışmalarımız mevcuttur. 2005 yılında kurulan derneğimiz kısa sürede ülkemizde faaliyet gösteren ilk 5 STK arasında yerini almıştır. Tekirdağ’ımızda da faaliyetlerimiz devam ediyor. Kurak Afrika kıtasında Tekirdağ adına ilk su kuyusu da Çorlulu Şehit Birhan Er ismiyle açılacak. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

 

“TAKDİR EDİYORUZ”

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da, yardımlaşmanın sosyal yaşamdaki yeri ve önemine değinerek Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi’ye teşekkür etti. Vali Yıldırım, “Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin faaliyetlerini biliyor ve takdir ediyoruz. Sizlere de nazik ziyaretiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Buse SERİN