Toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

Keşan Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında toplu taşıma araçlarını dezenfekte etti. Veterinerlik İşleri Müdürü Serkan Doğru, "Bugüne kadar toplu taşımada kullanılan t?

GÜNDEM 26.11.2020 12:14:00 0
Toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

 

Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından S.S. 25 Nolu Keşan Şehiriçi Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı araçlar dezenfekte edildi.

 

 

 

“MÜCADELEMİZE AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ”

 

Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Serkan Doğru, Keşan Belediyesi olarak koronavirüs mücadelesine devam ettiklerini kaydederek, “Çalışmalar kapsamında toplu taşıma araçlarının dezenfeksiyonunu gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar toplu taşımada kullanılan tüm araçların dezenfeksiyonunu yaptık. Bugün yine ‘M-S’ plakalı araçların dezenfektanını yapıyoruz. İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden bize iletilen pozitif vakaların adreslerinin ilaçlanması, işyerlerinin ilaçlanması da dahil olmak üzere mücadelemize aktif bir şekilde devam ediyoruz. Aynı zamanda eski itfaiye binamızın bahçesinde dezenfekte dağıtımına devam ediyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetimizden yararlanarak kendi dezenfeksiyonunu sağlayabilirler. Keşan Belediyesi olarak bu süreçte vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ