Belediyeden geri dönüşüme destek

Kapaklı Belediyesi tarafından 'Elektronik atıklarınla geri dönüşüme destek ver' sloganıyla Elektronik Atık Toplama Kampanyası başlatıldı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Tüm hemÅ?

GÜNDEM 25.11.2020 17:46:00 0
Belediyeden geri dönüşüme destek

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Elektronik Atık Toplama Kampanyası hakkında bilgi verdi. Vatandaşların topladıkları atıkları 31 Aralık 2020 tarihine kadar Atık Getirme Merkezine getirebileceklerini kaydeden Çetin, “Belediye meydanında bulunan E-Atık toplama noktasına atabilir veya 444 80 59 numaralı telefondan bizleri arayarak elektronik atıkları bizlere teslim edebilir” ifadelerini kullandı.

 

“FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

 

Çetin, “Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanan bir belediye olarak bu konuda birçok çalışma yürütüyoruz. Okullarımıza, belediye hizmet binamıza ve muhtarlıklarımıza yerleştirdiğimiz sıfır atık kutularımız, okullarda düzenlediğimiz atık pil toplama kampanyalarımız ile geri dönüşüme katkı sağlıyoruz. ‘Elektronik atıklarınla geri dönüşüme destek ver’ sloganıyla düzenleyeceğimiz Elektronik Atık Toplama kampanyası ile de bu konuda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Tüm hemşerilerimizin bu kampanyaya destek vermesini, geri dönüşüm konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Buse SERİN